Opdrachten

In verband met grote drukte kan ik op dit moment helaas geen nieuwe opdrachten meer aannemen. 

Bent u op zoek naar een tekening van een specifieke vogel die ik niet op voorraad heb of wel heb, maar niet in het juiste formaat of wilt u bijvoorbeeld een serie van drie spechten: schroom niet en neem contact op met Lin’s Creative Designs, want ik teken ook graag vogels in opdracht.

De tak waar de vogels op zitten teken ik standaard als een potloodlijn. Dit is mijn handelsmerk. Voor speciale gelegenheden wijk ik hier wel eens van af. Zoals bijvoorbeeld voor speciale kaartensets of in opdracht. De tekeningen worden dan natuurlijk wel duurder, aangezien dit heel wat meer tijd kost.

Ik lever tekeningen standaard met passende passe-partout en smalle aluminium lijst, maar in overleg kan hier natuurlijk van afgeweken worden.

De prijs voor een originele tekening varieert van 65 Euro tot circa 350 Euro en hangt af van de grootte van de tekening en de hoeveelheid vogels per tekening. Het kleinste formaat (buitenmaat lijst) is 15x15cm en het grootste formaat 40x50cm (buitenmaat lijst).

Per opdracht zal worden overlegd wat de kosten zijn en wat de levertijd zal gaan bedragen. Ik overleg altijd meerdere foto’s van de gewilde vogel zodat er dan eentje uitgekozen kan worden. Zelf een digitale foto aanleveren kan ook, maar deze moet dan wel van goede kwaliteit zijn. 

Het ligt natuurlijk een beetje aan de aard van de opdracht, maar ik hanteer over het algemeen een levertijd van max. 4 weken.

error: Content is protected !!