Nieuws

Op deze pagina plaats ik regelmatig nieuwe updates.

kunstmarkt (3)

Kunstmarkten

Na een heel jaar waarin ik maar 1 kunstmarkt heb kunnen bijwonen, heb ik eindelijk weer twee kunstmarkten kunnen toevoegen aan mijn marktkalender. Door de coronamaatregelen zijn deze markten vooralsnog wel onder voorbehoud. 

IMG_0486

Voorjaarskaarten

Bent u de winter inmiddels ook zat en verlangt u naar het voorjaar? Met mijn nieuwe kaartenset met voorjaarsillustraties kunt u de lente vast in huis halen! 

De set bestaat uit vier verschillende wenskaarten met een voorjaars tafereel. De kleur van het gebruikte papier is gebroken wit omdat het chloorvrij is gebleekt en geen optische witmakers bevat. Het is een mooie ongestreken papiersoort en die goed beschrijfbaar is. Het is FSC gecertificeerd.

Klik hier om direct naar mijn webwinkel te gaan.

Verjaardagskalender

Nooit meer een verjaardag vergeten met deze mooie verjaardagskalender met vogel-illustraties. Bovendien ook heel leuk om cadeau te geven aan iemand die van vogels houdt.

Deze kalender is gedrukt op een ongestreken papiersoort die licht gebroken wit is. Qua structuur is dit papier dus wat grover en prima beschrijfbaar.  350grams dus lekker stevig. Het papier is afkomstig van verantwoord beheerde bosbouw, gecertificeerd volgens FSC-normen.

De kalender is voorzien van wire-o zodat je makkelijk de bladen om kunt slaan en ophangoogje zodat je hem eenvoudig op kunt hangen. Elke maand heeft een apart vel.

Afmetingen : 17 x 30cm

Klik hier om direct naar mijn webwinkel te gaan.

De Keuze van de Burgemeester

Vanaf 21 oktober is een aantal van mijn originele tekeningen te bezichtigen in Museum De Casteelse Poort in Wageningen als onderdeel van de expositie “De Keuze van de Burgemeester”.

De expositie zou lopen tot en met 14 maart 2021, maar is door de beperkte opening vanwege de coronamaatregelen verlengd tot 31 juli 2021.

Klik hier voor meer informatie over:  ‘De Keuze van de Burgemeester’

Naast mijn wenskaarten en prenten is nu ook een selectie van mijn originele tekeningen te zien en te koop bij Geluksvogels in Zutphen.

http://www.wijzijngeluksvogels.nl/

Geluksvogels; De leukste vogelwinkel van Zutphen met kado’s waar je gewoonweg gelukkig van wordt!

Mijn wenskaarten en prenten zijn onder meer verkrijgbaar bij Bas Buitensport in Wageningen. Tevens zijn er een aantal originele tekeningen te bezichtigen en te koop.

https://basbuitensport.nl/

Bas Buitensport is een gezellige outdoorwinkel in het centrum van Wageningen. Hier kun je lekker rondsnuffelen, inspiratie opdoen of alvast in vakantiestemming komen. Uiteraard krijg je persoonlijk en deskundig advies.

error: Content is protected !!