Nieuws

31-1-2022

Van 13 februari t/m 27 maart heb ik een expositie in de Bornse Synagoge te Borne. De expositie is te bezichtigen op de zondagen van 14:00 tot 17:00 uur. Op 13 februari en 27 maart zal ik zelf ook aanwezig zijn. 

26-02-2022

Nieuw in mijn assortiment: een set van 6 onderzetters met vogel-illustraties, gemaakt van di-bond. Twee lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. De onderzetters zijn 3mm dik en aan de onderzijde zitten 4 rubber dopjes zodat ze niet van tafel glijden. afgewerkt met glanslaminaat waar je met een gerust hart je kop koffie of thee op kunt zetten. Klik hier om naar mijn webwinkel te gaan.

10-11-2021

Vers van de pers: 5 nieuwe ansichtkaarten met 5 verschillende specht-illustraties, gedrukt op 350grams ongestreken en ongebleekt papier. De Grote Bonte Specht, de Groene Specht,  de Kleine Bonte Specht, de Zwarte Specht en de minder bekende, maar oh zo mooie Draaihals.

De achterzijde van de kaarten is voor de helft beschrijfbaar. Klik hier om naar mijn webshop te gaan. 

18-10-2021

De nieuwe voorraad kerstkaarten in binnen! Gevouwen kaarten zonder tekst, waarvan de binnenzijde volledig beschrijfbaar is om je eigen kerstgroet over te brengen. Mijn kerstkaartenserie bestaat uit vijf verschillende illustraties met feestelijke rode enveloppen en zijn in verschillende samenstellingen verkrijgbaar. Klink hier om naar mijn webwinkel te gaan. 

15-10-2021

Vanaf vandaag hanteert Lin’s Creative Designs een vast verzendtarief van slechts € 3,00. 

roodborst

15-10-2021

Nieuw in mijn webwinkel:

een zevental kleine, ingelijste kunstprentjes van 16x16cm. Ze zijn gedrukt in een oplage van 100 en per stuk genummerd en gesigneerd. Deze zeven nieuwe lievelingetjes zijn: het roodborstje, de huismus, het kool- en pimpelmeesje, het puttertje, het winterkoninkje en de ijsvogel. Ze zijn per stuk € 26,50 en het perfecte cadeautje voor de vogelliefhebber. Klik hier om direct naar de webwinkel te gaan.

15-10-2021

Nieuw in mijn webwinkel:

een drietal nieuwe kunstprenten van 30x40cm in een oplage van 150. De nieuwe aanwinsten zijn de Grote Bonte Specht en de Groene Specht, beide als vervanging van de twee andere spechten die ik al in mijn assortiment had. Deze zijn tegen gereduceerde prijs beschikbaar zolang de voorraad strekt. 

De derde aanwinst is de geliefde kerkuil. 

kunstmarkt (3)

Kunstmarkten

Voor al mijn (kunst)markten zie mijn marktkalender

Verjaardagskalender

Nooit meer een verjaardag vergeten met deze mooie verjaardagskalender met vogel-illustraties. Bovendien ook heel leuk om cadeau te geven aan iemand die van vogels houdt.

Deze kalender is gedrukt op een ongestreken papiersoort die licht gebroken wit is. Qua structuur is dit papier dus wat grover en prima beschrijfbaar.  350grams dus lekker stevig. Het papier is afkomstig van verantwoord beheerde bosbouw, gecertificeerd volgens FSC-normen.

De kalender is voorzien van wire-o zodat je makkelijk de bladen om kunt slaan en ophangoogje zodat je hem eenvoudig op kunt hangen. Elke maand heeft een apart vel.

Afmetingen : 17 x 30cm

Klik hier om direct naar mijn webwinkel te gaan.

Naast mijn wenskaarten en prenten is nu ook een selectie van mijn originele tekeningen te zien en te koop bij Geluksvogels in Zutphen.

http://www.wijzijngeluksvogels.nl/

Geluksvogels; De leukste vogelwinkel van Zutphen met kado’s waar je gewoonweg gelukkig van wordt!

Mijn wenskaarten en prenten zijn onder meer verkrijgbaar bij Bas Buitensport in Wageningen. 

https://basbuitensport.nl/

Bas Buitensport is een gezellige outdoorwinkel in het centrum van Wageningen. Hier kun je lekker rondsnuffelen, inspiratie opdoen of alvast in vakantiestemming komen. Uiteraard krijg je persoonlijk en deskundig advies.

error: Content is protected !!