Nieuws

Op deze pagina plaats ik regelmatig nieuwe updates.

De Keuze van de Burgemeester

Vanaf 21 oktober is een aantal van mijn originele tekeningen te bezichtigen in Museum De Casteelse Poort in Wageningen als onderdeel van de expositie “De Keuze van de Burgemeester”.

De expositie is te zien tot en met 14 maart 2021.

Webpagina ‘De Keuze van de Burgemeester’

Galerie Zuid – “Geef eens kunst”

Vanaf woensdag 4 november 2020 tot en met zaterdag 9 januari 2021 is een selectie van mijn originele werken tijdens de najaarstentoonstelling van Galerie Zuid te Harskamp te bezichtigen en te koop.

Voor meer informatie over deze najaarstentoonstelling, check de website van Galerie Zuid:

http://www.galeriezuid.nl/

Nieuw in mijn Webwinkel..

Aluminium drinkflesjes van Laken met mooie vogel-illustraties, klik op onderstaande afbeelding om direct naar de webwinkel te gaan..

Deze hele maand betaalt u slechts 2,75 Euro verzendkosten in plaats van 6,75 Euro!

Naast mijn wenskaarten en prenten is nu ook een selectie van mijn originele tekeningen te zien en te koop bij Geluksvogels in Zutphen.

http://www.wijzijngeluksvogels.nl/

Geluksvogels; De leukste vogelwinkel van Zutphen met kado’s waar je gewoonweg gelukkig van wordt!

Mijn wenskaarten en prenten zijn onder meer verkrijgbaar bij Bas Buitensport in Wageningen. Tevens zijn er een aantal originele tekeningen te bezichtigen en te koop.

https://basbuitensport.nl/

Bas Buitensport is een gezellige outdoorwinkel in het centrum van Wageningen. Hier kun je lekker rondsnuffelen, inspiratie opdoen of alvast in vakantiestemming komen. Uiteraard krijg je persoonlijk en deskundig advies.

error: Content is protected !!